יובש קיצוני בלתי מוסבר בפה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

25/07/2014 | 13:35 | מאת: אורנה

האם הומיאופטיה קלאסית יכולה לפתור יבעיה של יובש ברמה הקיצונית ביותר בפה ובשפתיים שנמשך כבר כשנתיים שלא מוצאים את הסיבה?

שלום הומאופתיה יודעת לפתור הרבה בעיות שלרפואה אין הסבר. האבחנה ההומאופתית לא נסמכת על בדיקות מעבדה אלא על אינפורמציה לגבי מצבו הכללי של המטופל. לכן אפשר למצוא תשובות לבעיות מהסוג שהעלית. אני מעריכה שבהומאופתיה תמצא תשובה לבעיה. חבל לחכות עוד ולסבול. כדאי לפנות להומאופת/ית קלאסי/ת בהקדם. כל טוב עירית פרידמן-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה