נתניה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

10/06/2014 | 13:23 | מאת: אולה

שלום רב, אני סובלת קרוב ל10 שנים מהתקפי פניקה קשים. החיים שלי בגלים פעם ככה פעם ככה. כבר 5 שנים אני לוקחת ציפרלקס במינון של 15 מג'. אני מרגישה כל הזמן פחד ואי שקט נפשי. שאלה: האם ניתן לשלב תיפול תרופתי והומאופתי. אני שעמתי על תרופה איגנציה האם היא יעילה בהפראות פניקה והתקפי חרדה האם אני יכולה לקחת תרופה זאת או אחרת בלי ציפרלקס. ושאלה נוספת: האם ניתן לקחת תרופות הומאופתיות בזמן הריון. בתודה מראש.

שלום אולה במצב שאת מתארת אני ממליצה על טיפול הומאופתי מסודר מול הומאופת מיומן שיוכל ללוות אותך ולתת לענה לבעיות שעלולות לצוץ. איגנטיה או כל תרופה אחרת שלא מותאמת לך על סמך תמונה כללית לא מומלצת בעיקר מכיון שיש קושי לעקוב אחר תהליכים לבד ללא איש מקצוע. בהחלט שהטיפול מתחיל במקביל לציפרלקס ורק כאשר יש הטבה מורידים את התרופה בהדרגה והתייעצות עם רופא. תרופות הומאופתיות בטוחות לגמרי לשימוש בהריון ואפילו מומלצות. כל טוב עירית

12/06/2014 | 08:42 | מאת: אולה

עירית, תודה רבה לך על התשובה. האם תוכלי בבקשה להמליץ לי על המקום באזור השרון לטיפול מקצועי של הומאופת. או אשמח לקבל להיות בקשר איתך. בתודה מראש.

מנהלי פורום הומאופתיה