שלום

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

03/06/2014 | 02:43 | מאת: שלום

שלום רב אני סובלת מבעיות בבטן וכמה בעיות נוספות הומלץ לי באופן עקיף עי הומופת לקחת 3 דברים- ,nut sul, cal phos, kal phos, שלושתם בדילול d6 50 cc . רציתי לשאול מה בדיוק מכילים חומרים אלו, מה הם? והאם זה מתנגש עם דיאבטיס אינסיפידוס תורשתי שממנו אני סובלת ומטופלת במינירין. בתודה מראש

שלום שלושת החומרים הם סוגים של מלחים. קלי-פוס= קלי זרחני קלק-פוס=סידן זרחני נאט-סול=נתרן גופרתי כל החומרים הללו הומאופתיים כך שאין בהם ולו חלקיק מהחומר המקורי. תרופות הומאופתיות לא "מתנגשות" עם תרופות רגילות כי הן אינן תרופות במובן הכימי של המילה. ואני מאד ממליצה לחזור להומאופת שמטפל בך ולבחון איתו את הטיפול כך שתהיי רגועה ותוכלי להנות מתוצאותיו. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה