הפרעת קשב ריכוז

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/03/2014 | 16:56 | מאת: ש

שלום, בתי בת 20. סובלת מחוסר ריכוז. מה לעשות?

שלום רב, כדאי ואף מומלץ מאד להיפגש עם הומאופת/ית בהקשר זה. ישנן תוצאות חיוביות מוכחות רבות בקשר לילדי ADHD וכמובן באופן טיפולי ידידותי יותר וללא תופעות לוואי. כדאי לפני פגישה להצטייד בכל מסמך אבחוני (כגון TOVA) בכדי לתת תמונת מצב מדויקת יותר למטפל. חשוב מאד שיתוף פעולה מתמשך עם המטפל לאורך כל הדרך. עליכם ההורים להגיע עם אמון ופתיחות בטיפול. בהצלחה, ארנון שמחי

שלום רב, אם אני מבין נכון מדובר באותה ילדה הסובלת מבעיות קשב וריכוז. אם כך רצוי מאד לטפל בהומאופתיה ולכלול את שתי התופעות המדוברות יחד בטיפול ולא בנפרד. בברכה, ארנון שמחי

מנהלי פורום הומאופתיה