פמיניסק להגדלת החזה ובלוטת התריס

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

18/03/2014 | 23:52 | מאת: מורן

היי :), אני בת 20 ומעוניינת בהגדלה טבעית של החזה. שמעתי שהמוצר פמיניסק יעיל. הבנתי שהפמיניסק מאיץ את פעילות בלוטת הצריס. יש לי תת פעילות בבלוטת התריס. אני לוקחת אלטרוקסין 50 מ"ג כל יום. מישהו יודע אם מסוכן לי להשתמש בפמיניסק? תודה! מורן

הכי טוב יהיה לך להנות עם מה שיש לך ולא לשאוף להגדלות מלאכותיות בשום תחום בחיים. טיפול הומאופתי יכול לעזור באיזון בלוטת התריס וגם באיזון הרצונות שלך לקבל מעבר למה שהטבע חנן אותך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה