מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/01/2014 | 18:46 | מאת: אילן

שלום לכולם. אני בן 30 ויש לי פיברומיאלגיה 14 שנה. המחלה הזאת עקשנית מאוד וגוברת על כל טיפול. בבדיקת דם של מחלת הנשיקה התקבל EBV VCA_IgG בערך של 380. כל השאר במשפחה הזאת היו שליליים. האם זה אומר שזה המחולל את כל הסבל הנוראי שתוקע אותי בחיים וגורם לי לסבל יומיומי ?

שלום אילן הטיפול ההומאופתי לא רואה בממצאי מעבדה את עיקר הגורמים אלא מחפש תמונה כוללת שלמה (הוליסטית) שתסביר את הבעיה. התמונה הזאת עולה מתוך הבנה שמתקבלת מאינפורמציה שאתה מביא בראיון. יש לי ניסיון טוב מאד בטיפול בפיברומיאלגיה ואחרי 14 שנים של סבל אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול הומאופתי קלאסי. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה