התעייצות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

21/01/2014 | 15:02 | מאת: ד

אחר שהיה לי כאבי בטן ונמצא אצלי טפיל גי'ארדיה וטופל עדיין סבלתי נמצא הליקובקטר וטופל היה הקלה בתסמינים בכאבים הקיבה אבל בבטן התחתונה עדיין כאבים עשיתי אולטרסרנוד וגסטרוקופיה בדיקות דם הכל תקין ב"ה הברזל היה 55 ו בדיקת קרוהן ASCA IgA 28.9 ASCA IgG 52.4 ממדי דלקת שלילים ..האם הבדיקה של הקרוהן היא באמת מאשרת את זה שיש קרוהן? הגסטרו שלי אומרת להמתין בנתיים ולא לעשות סיטי או אמ אר אי - האם יש להומופתיה מה להציע בתחום כי אני סובל , ואני סתם מסתובב אצל הרופאים..

להומאופתיה יש הרבה מה להציע! אני מציעה "להסתובב" במקביל גם אצל הומאופת ואולי לא יהיה צורך להתייעץ עם עוד רופאים כי המצב בר טיפול ובר ריפוי. כדאי לטפל לפני שיש הסתבכויות נוספות. ולהקפיד שזה יהיה הומאופת קלאסי. כל טוב עירית

ד שלום ושבוע טוב, מתיאורך אך לא רק שלך אלא מרבים אחרים שפגשתי במהלך שנות עבודתי, נוצר הרושם שב"עידן המודרני" התרחקנו מאד מאד מהקשבה לגוף. האמצעים הטכנולוגיים כלל וכלל אינם מסייעים עוד בידינו להתידד עם כל החלקים האורגאניים שעושים לילות כימים לפעול כיחידה שלמה ובריאה. אנו מבחינים בקושי כלשהו ומייד מעבירים את האחריות לאבחנתה ופתרונה בידי יודעי דבר מהמגזר הרפואי הציבורי כמו הפרטי. המעי הינו מערכת מורכבת מצד מפותלת ובעלת תכונות חשובות פיסיולוגיות לקיומנו אך היא גם מערכת הצוברת מתח גדול. הוא המרכז הגוף ומבוסס על רקמות שריריות בעיקר. ידוע שמתחים מתנקזים אל המערכת השרירית שם הם נאגרים (שים לב מה קורה לך שאתה דרוך- כיצד הגוף מתנהג אוליי מכווץ כיצד הנשימה אינה סדירה וכו...). לרב התכווצויות וספסטיות אופייניים והם עוצרים את המהלכים השונים הנפשיים, מנטאליים וגם הפיסילוגיים מלקבל ביטוי הולם ומלא. כמו משהו שתקוע לו משהו בגרון והוא אינו מרשה לעצמו לבכות - מכיר תופעה כזו? על כן חשוב שתשתמש במידע שהגוף מספק לך כמנוף ללמידה אישית ואל תשאיר את העבודה לכל טכנאי בדיקות המכשירים והמאבחנים הרפואיים לקבוע ממה אתה סובל.בכל מקרה וברב המקרים הם לא ידעו לספק לך תשובה חד משמעית בכל הקשור למעי רגיז. מקווה שהועלתי במשהו. ארנון

מנהלי פורום הומאופתיה