בצקת ונודלים במתרי הקול . האם ?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

07/01/2014 | 21:45 | מאת: ר

שלום .גילו לי בצקת ונודלים במתרי הקול .. האם יש תרופה שאני יכולה לקחת כדי להוריד את הבצקת במתרי הקול ? קראתי שעלי זעתר רתוחים יכולים להוריד לי את הבצקת האם זה נכון ? האם זה לא מזיק ? הודה לתשובה כי אני לא רוצה לעבור ניתוח ......תודה

שלום לך, חשוב לדעת מה הרקע לתופעות שציינת במיתרי הקול.סיבות שכיחות: עישון,שימוש לא נכון (מורים,זמרים...), דלקום חוזרות (לרינגיטיס) ועוד סיבות שכדאי לברר עליהן. כדאי ומומלץ להתייעץ עם הומאופת מוסמך. הומאופתיה עשויה מאד לסייע לך. בברכה, ארנון שמחי

08/01/2014 | 16:42 | מאת: ר

אבל האם עלי זעתר מורידות בצקת במתרי הקול ? שמעת על זה ?

מנהלי פורום הומאופתיה