שטף דם באוזן

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

28/12/2013 | 21:47 | מאת: אפרים79

שלום רב, בני מתאמן בגודו. בספורט זה שכיח שנוצר לעיתים שטף דם באוזן (אוזן כרוב בלשון אנשי הגודו) בחלקה החיצוני עקב חיכוך במזרן ו/ או עם היריב. במצב זה ישנו כאב והתנפחות בחלק שנפגע. בעבר במקרה דומה ביצענו התערבות כירורגית לניקוז שהיתה לא נעימה ומלווה בכאב. האם ישנו פתרון הומאופתי היכול לטפל בבעיה (הורדת הכאבים )? אודה להתייחסותכם המהירה. תודה

שלום רב, רם מדובר בפציעה מקומית ופגיעה ברקמות רכות חיצוניות (לא תופית האזן למשל) ניתן להיעזר ב"ארניקה" במשחה למריחה חיצונית או אוראלית בכדוריות. זהו צמח שבהכנתו ההומאופתית דואג להפחית את שטפי הדם הפנימיים ותוך כך להוריד את לחץ הגודש באזור הפציעה. במצבים טראומטיים בהם ישנה מעורבות של נזק לרקמות כתוצאה ממכות יבשות. בהצלחה, ארנון

מנהלי פורום הומאופתיה