שיעול סטרידו

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

26/12/2013 | 11:51 | מאת: שיעול סטרידו

שלום רב, לאמא שלי יש שיעול סטרידו (שיעול נבחני) מזה שנים רבות, יש לי מס שאלות: האם הרפואה ההומיאופתית יודעת לטפל בשיעול מסוג זה? והאם יש רופאים הומיאופתים המתמחים בטיפול בשיעול זה? במידה וכן אשמח לקבל המלצות על רופאים אלו באיזור המרכז ובאיזור חולון בפרט. מה מספר הטיפולים?? מה העלות לכל טיפול? האם יש הנחה לבעלי ביטוח משלים? אשמח לתשובות. תודה.

שלום רב גם לך, שיעול סטרידור כרוני אני מניח מלווה ובמיוחד אצל מבוגרים, בטיפול מניעתי או אחר.האם אימך נוטלת תרופות נוספות? יש צורך לעבור על ההסטוריה הרפואית שלה ולבדוק את הופעת הארועים באופן כרונולוגי. התופעה המדוברת שכיחה במסגרת הטיפול ההומאופתי והתוצאות מאד טובות. חשוב להתייעץ בפגישה עם הומאופת מוסמך ומנוסה.המפגשים לרב כל כמה שבועות ומס' הפגישות תלוי במצב בריאותה של אימך. אין לדעת מרש רק על סמך המידע שמסרת.עלויות משתנות ממטפל למטפל.אין חשיבות להגיע דווקא לרופא שהוא גם הומאופת.לרב זה יכול אפילו להכשיל תלוי בהכשרה שהרופא קיבל בהומאופתיה. בברכה, ארנון שמחי

מנהלי פורום הומאופתיה