הורדת חשק מיני אצל קשיש.

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/11/2013 | 14:51 | מאת: נעה

שלום, אני מתעניינת לגבי פיתרון הומאופתי (שלא יתנגש עם תרופות קונבנציונאליות אחרות) עבור אדם מבוגר כבן 87 בעל חשק מיני שאינו יכול להיות ממומש. זה מתבטא בעיקר בהערות מיניות כלפי המטפלת שלו. ניסינו לתת לו כדור כלשהו שעזר לו בהורדת החשק המיני אך לא עשה לו טוב מבחינה רפואית. אשמח לשמוע מגוון המלצות ואפשרויות על מנת לשפר את המצב בהקדם. תודה :)

טיפול הומאופתי יכול לעשות את העבודה. צריך שיתוף פעולה מצד האדם ואפשר לאסוף אינפורמציה גם מהסביבה ומבני משפחה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה