כיצד עוזרת ההומאופתיה לאוטיסיטים?

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

13/11/2013 | 13:52 | מאת: אמא מתלבטת

שלום רב אשמח לשמוע במה וכיצד עוזרת ההומאופטיה לילדים אוטיסטים, בני בן 3 מאובחן באוטיזם בתפקוד גבוה. נמצא במסגרת גן תקשורתי. אני רוצה לתת לו עוד עזרה. האם יש נזקים בטיפול הומיאופתי לא מתאים? אשמח להמלצות. תודה אמא מתלבטת

שלום אני מאד ממליצה להוסיף טיפול הומאופתי לסל הטיפולים של בנך. הנה כמה סיבות שיעזרו לך להחליט 1. טיפול הומאופתי לא גורם נזק. אין ברמדי ההומאופתית חומרים כימיים ולכן אין תופעות לואי. 2. הטיפול לא דורש פגישה שבועית אלא לכל היותר אחת לחודש ולכן לא מעמיס על הלו"ז הצפוף של הילד והמשפחה. 3. בגיל 3 ובתיפקוד גבוה יש מקום לאופטימיות ולכך שניתן עדיין לקדם מאד את הילד. לכן כל דרך שתעזור רצויה מאד בגיל הזה. 4. הטיפול ההומאופתי קל ונוח ליישום. כדורים מתוקים או טיפות ספורות. ללא בדיקות פולשניות או כואבות. 5. הטיפול יכול להנתן במקביל לכל הטיפולים האחרים. רצוי לפנות להומאופת/ית קלאסי/ת מיומנ/ת. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה