סובל ממחלת עור מזה 3 שנים.

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

29/10/2013 | 22:47 | מאת: דוד

שלום וברכה אני סובל מזה 3 שנים ממחלת עור בלתי ידיעה לרופאים. עברתי סדרת בדיקות שלא העלו על שום ממצא. אציין שגם ביופסיה עורית נלקחה, וגם היא לא העלתה שום ממצא.שאלתי היא מה הפתרון ? מה עלי לעשות ? בברכה ותודה גדולה מראש.

שלום דוד להומאופתיה יש יכולת טובה לטפל במחלות שאין להן שם ותוית. אנחנו אוספים את כל האינפורמציה הרלוונטית לגבי הבעיה ולגביך באופן כללי ומתאימים תרופה הומאופתית למצב הכולל. כדאי מאד לפנות לערוץ הריפוי הזה בעיקר מכיון שברפואה המערבית אין לך מה לחפש. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה