מלטונין

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/10/2013 | 08:16 | מאת: חני

שלום רב, הייתי אצל הומאופט ונתן לי כל מיני כדורים הומאופטים ובנוסף הוא רשם לי לקחת מלטונין 3MG שלוש פעמים ביום. לפני ידיעתי חומר זה נועד בשביל לישון שאלתי אותו האם זה נכון לשתות 3 פעמים ביום ואמר שחומר זה הוא אוקסידנט מצוין ושאני אקח כמו שרשם לי. לקחתי אותו זו הפעם השניה בבוקר ואני מרגישה עייפה בבוקר. שאלתי היא האם הרגשה זו תחלוף או שבמאמת צריך לצרוך תרופה זו רק בערב? בנוסף הוא גם רשם לי לקטיום שלוש פעמים ביום, ממה שקראתי זהו גם חומר מרגיע עדיין לא התחלתי לקחת אך חשוב לי לדעת אם המינונים האלה נכונים. תודה

שלום חני 2 התרופות שציינת שניתנו לך אינן מתחום ההומאופתיה בכלל. אין לי ידע לגביהן. האם המטפל שלך הוא הומאופת או נטורופת? חשוב לבדוק. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה