נשירת שיער

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

04/09/2013 | 02:07 | מאת: רמי

שלום רב אני בן 23 בחודשים האחרונים התחלתי לשים לב שיש לי נשירת שיער בזמן אכילה נופל לי בצלחת ובזמן למידה נופלות כמה שערות על הספר אפילו אם אני תופס את השיער בעדינות או מעביר את היד שלי ומגרד נופלות לי לפחות 10 שערות . אני רוצה עזרה והדרכה לאיזה רופא לפנות מה זה עלול להיות חוסר וויטמינים או תורשה או לחץ מהלימודים ואיך אפשר לטפל בזה למרות שנשיתי כמה סוגים של שמפו וקרים ושמן אבל בלי שיפר תודה מראש

שלום רמי יצא לי לעזור בנושא נשירה לנשים. מהן למדתי שזה תמיד קשור ולענין נפשי/רגשי ולכן שמפואים או תוספים לא כ"כ עובדים. טיפול הומאופתי לוקח בחשבון את התמונה כולה ומביא לאיזון לכן יכול לעזור בבעיה הזאת. כמובן שמומלץ לעשות בדיקת דם ולראות אם יש חוסרים שעלולים לגרום לבעיה. כל טוב ושנה טובה עירית

מנהלי פורום הומאופתיה