תלות ברמדי מזה חצי שנה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

04/07/2013 | 15:38 | מאת: רותיתותי

הי, אני מטופלת מזה חצי שנה בהומאופתיה קלאסית. לוקחת אנקרדיום. מרגישה שאני תלויה ברמדי וכל פעם שאני לא לוקחת/ מורידה מינון הסימפטומים חוזרים ובגדול. מה זה אומר? יכול להיות שהרמזי שהותאמה לי לא מדוייקת עבורי עד הסוף? חצי שנה זה זמן מספק לשינוי משמעותי לא? תודה רבה

שלום טיפול הומאופתי מדויק לא יוצר תלות אלא תהליך של ריפוי. אם לא קרה שינוי משמעותי בטווח זמן של חצי שנה כדאי לשקול החלפת רמדי. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה