פטרת במפשעה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

16/04/2013 | 00:59 | מאת: אודי

שלום אני בן 55 סובל מספר ימים מפטרת חריפה במפשעה מורח קרם טבעדרם -ללא כל הטבה. בזמנו נטלתי תמיסה בשם יוד קסטלני(נרכש בבתי מרקחת הומופטיות) שכוללת את המרכיבים הבאים fuchine 0/4% phenol 4% ab boric 0/8% resorcim 8% aqva אצטון אלכוהול יש לי שתי שאלות 1-מתי הטבע דרם עשוי לעזור לי 2- האם ניתן לשלב את הקסטלני יחד עם הטבעדרם? תודה

שלום אף אחד מהטיפולים שאתה עושה אינו הומאופתיה..... המלצתי החמה לגשת להומאופת/ית לטיפול מדויק עבורך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה