טיפול הומאופתי ופוריות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

01/04/2013 | 22:16 | מאת: דנה

שלום רב , אני מטופלת אצל נתורופתית עם בעיית פוריות , היא רקחה לי אמפולה מהחומרים הבאים . מה החומרים הללו ? למה יכול לעזור ? אני חוששת שזה יתנגש עם טיפולי ה- IVF תודה Argentum Met. D8 – 2 amp Sulphur D8 – 2 amp. Cuprum Met D8 – 2 amp. Ubichinon Comp – 2 amp Guna Cell – 10 m

הומאופתיה עוזרת מאד לכל בעיות פוריות וגם תוך כדי טיפולי פוריות. אין חשש שהאמפולה הזאת תזיק. אבל חשוב לדעת שזאת לא הומאופתיה קלאסית, אלא תרכובת מאד כללית. אני מאד ממליצה על טיפול הומאופתי מדויק שיעזור לך. טיפול כזה יכול לתת רק הומאופת קלאסי מיומן לאחר ראיון מקיף. כל טוב עירית

01/04/2013 | 23:26 | מאת: דנה

תודה רבה על התשובה . מה הכוונה הומאופתיה קלאסית ? המטפלת שלי טוענת שזו פורמולה הומאופתית .... מה ההבדל ?

מנהלי פורום הומאופתיה