היפותירודיזם תת קליני

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

31/01/2013 | 19:37 | מאת: נתנאלה

שלום רב, רציתי לדעת האם נתקלתם במקרים בהם סובלים מתת פעילות תת קלינית של בלוטת התריס לאורך שנים, החלימו לאחר טיפול הומאופטי. תודה רבה על כנותכם.

בכנות- מי שהבלוטה שלו בכלל לא עובדת ו"שכחה" באופן מוחלט איך לייצר תירוקסין, סיכוי קלוש שניתן יהיה להשיב אותה לחיים. אבל-אם עוד יש חלק בה שעובד, יש סיכוי שניתן יהיה לתפעל אותה לאט לאט. מכיון שאי אפשר לדעת מראש את המצב לאשורו כדאי להיות אופטימיים, לנסות ולתת לזה צ'אנס. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה