אלימות אצל ילדה בת שנתיים**

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

13/01/2013 | 22:33 | מאת: ויסאם גנאיים

אלימות אצל ילדה בת שנתיים בתי בת שנתיים, לפני חודש החליפה משפחתון חדש מקום אחר ילדים חדשים קודם לכן היתה במשפחתון אחר למשך שנה וחצי, לאחרונה שמתי לב שהיא מכה אותי כאבא וגם מכה לאמא, בנוסף לדבריו של המורה במשפחתון היא גם לעיתים רחוקות נותנת מכות לילד אחר שם, היא כמעט באופן קבוע מכה ילדה אחרת בת 4 שנים בת אחותה של אשתי, לפעמים היא מתפרצת בזעם, היא רוצה את הכל ועכשיו לא מוותרת ואם לא נותנים לה אז היא מתחילה לבכות באופן מטורף ומתהפכת על הרצפה מרוב בכי, ראיתי מקרים רבים שהיא משתמשת בידיים שלה, אני ואמא תמיד מחבקים אותה מסבירים לה שזה אסור ולא טוב ולא בריא, תלמדי לבקש באדיבות ובסבלנות, לכאורה היא מבינה ואפילו אומרת אני מצטערת, אבל במבחן הראשון היא שוב אותה הנתנהגות, אני ואשתי תמיד מדברים איתה על גבולות, לא יודע מה לעשות איתה, נא עזרתכם תודה מראש

שלום ויסאם טוב מאד שאתה שם לב להתפתחות של התנהגות לא תקינה ושואף לתקן אותה כבר. ככל שמקדימים לטפל בבעיות בילדות כך נמנעים מהחמרות שלהן עם הגדילה של הילד. בהומאופתיה אפשר לטפל ולכחיד התנהגויות כאלה. הומאופתיה היא דרך מאד פשוטה וקלה לטיפול בילדים והם מגיבים לכך במהירות רבה. אז אני מאד ממליצה להגיע להומאופת בהקדם. כל טוב עירית 0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה