האם ארניקה בגלובולות/טיפות יכולה לעזור בניתוח

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

31/12/2012 | 00:01 | מאת: אסתר

הוצאת גידול שפיר מאחד הסינוסים בפנים? הניתוח כרוך גם בישור מחיצת האף,(זהו ניתוח אנדוסקופי) ולרוב יש דימום מהאף לאחר הניתוח. האם אפשר ליטול ארניקה ממש לפני הניתוח על אף הצום? האם הארניקה תעבוד גם אם עלי לקבל כיסוי אנטיביוטי בזמן הניתוח ואולי לאחריו בגלל כיפוף קל של מסתם מיטראלי? כלומר האם יכולה להיות סתירה בין השניים והארניקה תעבוד פחות, או שאין זה משנה לריפוי. אשמח לתשובתך.

אפשר לקחת ארניקה לפני הניתוח-זה לא שובר את הצום. הארניקה עובדת גם במקביל לאנטיביוטיקה. יש לקחת אחרי הניתוח במנות חוזרות כמה פעמים ביום. כח טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה