טיפול בהפרעות שינה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

11/11/2012 | 01:14 | מאת: רונית

שלום רב, לפני כ- 7 שנים כתוצאה ממשבר היו לי הפרעות שינה ונאלצתי להשתמש בכדורי הרגעה, עברתי טיפול הומאופתי שכעבור כשבועיים שלושה פתר את הבעיה. בחצי שנה האחרונה שוב החלו לי הפרעות שינה ושוב אני משתמשת בכדורי שינה, הלכתי שוב להומאופתית והיא נתנה לי את אותה התרופה כמו שנתנה לי לפני שבע שנים המתנתי כחודש וחצי עם שיפור מזערי אבל לא כמצופה ולפני כשבועיים החליפה לי את התרופה ואני אמורה ליטול אותה 3 שבועות (כרגע נטלתי אותה 3 שבועות), יש שיפור קטן בהרגשה אך לא בשינה אבל אני עדיין נוטלת כדורי שינה מסוג אמביין XR, מתי ארגיש שיפור משמעותי ואוכל להוריד לגמרי את כדורי השינה? אני מפחדת שמא התמכרתי אליהם ולמרות שהתרופה תעבוד עדיין אשתמש בהם, ההומאופתית שלי אומרת שכשהתרופה תשפיע לא ארגיש צורך בהם. מה הצפי במקרים כאלו? האם אוכל להפסיק את הכדורים? יתכן והרמדי הנוכחית גם אינה מתאימה? אגב אני בת 36 ולמעט הפרעות השינה בריאה לחלוטין מודאגת מאוד ואודה לתשובתכם

שלום רונית אני מציעה שתשתפי בדאגה שלך את ההומאופתית. היא מכירה אותך טוב ויודעת בדיוק איזה תרופה את לוקחת. כנראה שבמצב הנוכחי צריך להאזר ביותר סבלנות כדי לראות את האור. סבלנות היא מילת מפתח בטיפול הומאופתי והיא משתלמת בסופו של דבר. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה