דיסגרפיה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

07/11/2012 | 23:19 | מאת: שקד

שלום רב, אני בת 17 כיום, אין לי בעיות קריאה (באנגלית או בעברית) ואני קוראת מהר והרבה. אבל לצערי יש לי בעיות רבות בדיבור (בעברית לדוגמא יש מילים שאני מבטאת לא נכון, מילים שאני לא משתמשת בהן הרבה פעמים לדוגמאת ארצות, שמות וכדומה) ובעיקר באנגלית יש לי שגיאות כתיב רבות- על אף שאני קוראת גם באנגלית המון (אפילו במילים פשוטות כמו דאז ואנדרסטנדינג, עד כדי כך שמורתי לאנגלית שאלה אותי מספר פעמים אם עשיתי אבחון), גם בעברית יש לי שגיאות כתיב אך אני שמה לב אליהן רוב הפעמים ומתקנת. השגיאות הרבות שלי גורמות לי להורדת ציון גדולה מאוד באנגלית וגורמת לזלזול מהסובבי כאשר אני מבטאת מילים לא נכון. רציתי לשאול כמה שאלות, האם יש סיבה לעבור אבחון? האם בכלל אני עונה על ההגדרה של דיסגרפיה/ דיסלקציה? אם וכן ואני אעשה אבחון, כיצד הוא ישפיע על גיוסי לצה"ל (בהנחה שאני רוצה להתגייס למקום כמו תלפיות או שחקים)ואיך ישפיע על קבלתי לאוניברסיטה אם בכלל ישפיע? תודה רבה והמשך שבוע מעולה, שקד

שלום שקד זה פורום הומאופתיה. ההתמחות שלנו היא ריפוי של מחלות, בעיות וקשיים. אני לא מתמצאת בנושאים שהעלית. אם יום אחד תרצי להעזר בהומאופתיה לפיתרון הבעיה אני בטוחה שאפשר יהיה למצוא טיפול מתאים עבורך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה