כליות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

26/08/2012 | 21:10 | מאת: דני

לבן שלי יש בעיה בכליות, יש דם וחלבונים בשתן מדי פעם וכן אולי אבן בכלייה ימנית, נמצאים במעקב אצל נפרולוג, כרגע אינו מקבל שום טיפול תרופתי וכן אינו מוגבל בדיאטה כלשהיא המליצו לי על מוצר הומיאופתי בשם reneel nt של heel שמיוצר בגרמניה האם המוצר יעיל ובטוח? האם יש לכם ניסיון טיפולי אתו? תודה

באופן כללי המוצר הזה בטוח וללא כל פוטנציאל לנזק אבל- אני ממליצה על טיפול הומאופתי אצל הומאופת/ית שיוכל להתאים לו תרופה מדויקת ולא מוצר מדף שאולי יהיה יעיל ואולי לא. הומאופת שמלווה יוכל לעזור גם במצבים אקוטיים ויהיה עם היד על הדופק לכל אורך תהליך ההחלמה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה