איבוד שיער

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

17/08/2012 | 15:27 | מאת: דקלה

שלום רב אני בת 32, בריאה בד"כ, למעט רמה נמוכה של המוגלובין באופן קבוע (11) בשל טלסמיה מיינור. יש לציין שאני צמחונית מזה שנים רבות. לאחרונה שמתי לב שנפח השיער שלי ירד, שבילי השיער התרחבו וניתן לראות את הקרקפת שלי מבעד לשיער באיזורים שונים. יש לציין שאני לא עדה לנשירה קיצונית של שיערי אבל אולי אני לא שמה לב... רופא עור הפנה אותי לבדיקות דם ובעקבות התוצאות אני נוטלת מזה כחודש ברזל, B12 וקומפלקס ויטמינים שמיועד לחיזוק השיער. יש לציין שעד לפני מס' שבועות עישנתי כ3/4 קופסה ביום במשך 4 שנים והפסקתי לחלוטין. אני נוטלת גלולות למניעת היריון פמינט במשך שנים רבות. אני מאוד מודאגת ממצב שיערי וחוששת מהתדרדרות נוספת. האם להומאופתיה יש מענה? האם אוכל לצמצם את השבילים בשיערי ולהפוך אותו לסמיך יותר? תודה רבה

שלום דקלה יצא לי לטפל במקרים של נשירת שיער. מהניסיון אני יכולה לומר שניתן לעצור את המשך ההתרדרות אבל לא תמיד לחדש את הצמיחה. הומאופתיה עדיפה בהחלט על טיפול בכ מיני תכשירים ומיני שמפו. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה