לחץ במבחן וחוסר ריכוז

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

18/06/2012 | 14:41 | מאת: יעל

היי, אני בת 21 ואני עומדת לגשת למבחן פסיכומטרי בעוד כ-שבועיים. המליצו לי על תרופות הומאופטיות כיוון שאני בלחץ מאוד גדול ואני חוששת שזה משפיע על התפקוד שלי. כמו כן אני מרגישה שקשה לי להיות מרוכזת זמן רב. (מעולם לא אובחנתי עם בעיות קשב וריכוז). האם יש סיכוי שתרופה הומאופטית תעשה ההיפך? לדוגמה ישנוניות,מהירות תגובה איטית יותר וכו'? אני חוששת מכך... תודה!

רמדי הומאופתית לא יכולה לייצר אצלך תכונות שלא קיימות ממילא. לכן אין שום חשש להיווצרות של מצבים הפוכים מהרצוי. ממליצה לך מאד על טיפול הומאופתי. רק שימי לב שזאת הומאופתיה קלאסית ושהמטפל רשום באתר האגודה להומאופתיה לקאסית בהצלחה במבחן עירית

מנהלי פורום הומאופתיה