כווץ שרירים מסיבה לא ברורה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

16/06/2012 | 15:58 | מאת: דניאל

שלום, לבני בן ה 17 וחצי התחילו לפני כשנה תופעות מוזרות. בהתחלה הוא התחיל ללכת בצורה מוזרה עם רגליים עקומות ועל קצות האצבעות ובמקביל החל לעשות גם תנועות מוזרות בפנים - ראו אצלו ממש מתח בפנים וכל מיני שרירים מכווצים (לא רק בהזמן הליכה, אלא גם כשהוא יושב). כשהערנו לו על הנושא הזה הוא התחיל להשתדל ולשחרר את שרירי הפנים, אך בהליכה זה לא ממש עזר לו. לאחרונה לזה נוספו כווצים באזור הכתפיים בזמן ההליכה - כתף אחת פתאום יותר למעלה, רואים מתיחה גדולה בשריר הצוואר הגדול מאחור שמגיע עד הכתפיים + שרירי הצוואר לחוצים מאוד. כשאומרים לו לשחרר - הוא עונה שזה לא תלוי בו והוא מנסה ולא מצליח. לפני שנה הליכה שלו היתה רגילה וזה קרה לו פתאום . ההסבר ההגיוני היחיד יכול להיות - שלפני כשנה וחצי אובחן אצלו דכאון עקב אי רצון ללכת לבית ספר והוא קיבל תרופות לוסטראל ווולפוראל ברמות גבוהות (בעיקר מהשניה). מאז החלו התופעות. הוא גם התלונן שזה גורם לו לעייפות. אך הוא הפסיק את התרופות ומאז התופעות עדיין ממשיכות ואף התגברו לאחרונה. צריך גם להוסיף שהוא גבה מאוד בשנתיים אחרונות - והוא גם מאוד רזה והאוכל שלו בכלל לא טוב - הוא לא אוכל בשר, ביצים ועוד דברים שבאים מן החי. האם ייתכן שזה קרה לו מהתרופות? מה לעשות ואיזה טיפול אתם ממליצים? תודה

שלום דניאל זה נשמע לי כמו טיקים, ובהחלט יכול להיות שזה תוצאה של התרופות. בטיפול הומאופתי נכון אפשר יהיה לפתור את כל הבעיות-טיקים, הרעלה של תרופות, וגם בעיות נפשיות. כמובן שחשוב שגם הוא ירצה בזה וישתף פעולה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה