רגישות או אלרגיה לשמש

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

12/06/2012 | 00:22 | מאת: hilash

לפני כארבעה ימים הופיעו לי פצעים על הזרועות, על הפנים האזניים הצוואר והעורף רק במקומות שהיה חשופים ולא היו מכוסים בחולצה. בביקור בטרם נתנו לי בשלב ראשון אהיסטן, שלא עזר, לאחר מכן זריקה ובסוף כדורי קורטיזון מסוג פרדניזון יחד עם אריוס. ביום הראשון נדרשתי לקחת 2 כדורים וביום השני כדור אחד של הקורטיזון ומהאריאוס נדרשתי ליטול כדור בכל יום. ביום השלישי, לאחר שראיתי שאין הטבה (היום), ניגשתי לרופא עור. לאחר שהביט בפצעים (הכואבים, מכוערים ומגרדים מאד), הוא מיד אמר שמדובר ברגישות לשמש ושעליי להימנע מעתה באופן מוחלט (ככל האפשר) מחשיפה או שהיה בשמש. הוא העלה לי את המינון של הקורטיזון וביקש שאטול 2 כדורים של 20 מ"ג כל אחד עוד 5 ימים יחד עם כדור אחד מדי יום של אריאוס, ואגיע לביקורת ביום שישי, זאת בנוסף למריחת קלמין כדי להקל על הגירוי. יש לי 2 שאלות: בטווח הקצר - אני רוצה להיפטר מהפצעים. עד עתה לאחר נטילה של הקורטיזון והכדורים הנוספים במשך 3 ימים, יש הטבה כפנים, אך אין הטבה כלשהי בידיים, שם הפצעים החמורים במיוחד. האם יש צורך להחליף את התרופות או שההטבה לוקחת בדרך כלל יותר מ- 3 ימי טיפול. אם כן, לאיזה תרופות והאם טיפול אלטרנטיבי כלשהו יכול לסייע בטווח הקצר. בטווח הארוך - האם יש מקום לקבל דעה נוספת על המקור לתפרחת, והאם יש טיפול כלשהו כולל אלטרנטיבי שיכול להפחית ברגישות לשמש ובכך לשבש פחות את חיי. תודה רבה, הילה

שלום הילה אפשר לטפל בהומאופתיה כך שלא יהיה צורך בטיפול קונבנציונאלי כ"כ כבד. זה מחייב פגישה עם הומאופת/ית והבנה אחרת של כל מה שקורה. שווה את ההשקעה. כל טוב עירית

07/04/2013 | 12:51 | מאת: דניאל

אני בדיוק סובל מאותם סימפטומים כמו של הילה מזמן ו המצב הולך ו מדרדר כלומר חשיפה בגין כמה דקות גורמת לפצעים בכל מקום שהיה חשוף לשמש שמגרדים מאוד . בעיקר בידיים . אני לוקח אריוס כדור ביום משבועיים ו לא מרגיש שום שיפור . אני רוצה לברר בקשר לנושא של הילה . איך הדבר התפתח עם הזמן ו האם קיבלת תרופות אלטרנטיביות שעזרו לך בטיפול הרגישות ? אני באמת סובל ו לא יכול לבלות אפילו נהיגה בשמש לכמה דקות תזיק לי . אשמח לעזרה

מנהלי פורום הומאופתיה