שאלה של מתחיל...

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/05/2012 | 18:41 | מאת: ירון

היי הבנתי כאן בפורום, שהומופאטיה קלאסית זה רמדי אחד למכלול של בעיות. האם גם לבעיות מורכבות? בעיות בכליה + לחץ דם גבוה בלוטת תריס ציסטות חרדה ונטיה לדכאון רמדי אחד לכל הבעיות האלו? בשיחה קצרה עם הומאופט קלאסי..דובר על כמה רמדי תודה על התשובה

השאיפה היא למצוא את מה שמאגד את מכלול הסימפטומים לכדי הבנה אחת של הגורם להם. (זה ממש מסובך אז אני לא ארחיב כאן) לעיתים מצליחים עם רמדי אחת ולעיתים כל פעם מכסים חלק מהתמונה ומתקדמים לפי המצב החדש שנוצר. ז"א עם רמדי ראשונה הלחץ דם מתאזן אבל הדיכאון נשאר אז מחפשים רמדי מדויקת יותר שתעזור גם לדיכאון. שם המשחק בהומאופתיה הוא הסתכלות אינדיבידואלית ולכן כל מקרה הוא לגופו ולפי מה שעולה ממנו. לעיתים רחוקות מאד, בד"כ במצבי טראומה, גם הומאופתים קלאסיים נותנים יותר מרמדי אחת. אבל זה היוצא מן הכלל. חג שמח עירית

מנהלי פורום הומאופתיה