Staphisagria D6

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/05/2012 | 13:12 | מאת: מירבל

כשבועיים שאני לוקחת את הסטאפיסגריה בגלל גירויי בעור העפעפיים שחוזר בכל כמה זמן. לעת עתה איני רואה שום שיפור. וליתר דיוק היתה אפילו החמרה. האם כדאי להמשיך ולקחת? מאחר והבעיה היא בעיקר בעין אחת, האם ניתן להסיק שמדובר בוירוס שהתיישב על העין? האם גם אז הרמדי הנ"ל אמורה לסייע? ומה לגבי קפה? האם אפשר קפה נטול קופאין? בתודה מירבל

חשוב להתייעץ עם ההומאופת שמטפל בך. מבחינתי, במצב הזה אני ממליצה להפסיק את הטיפול היומיומי ולעקוב. אינני יכולה לדעת ממה שכתבת מה הבעיה הרפואית. וכן-רמדי יכולה לסייע גם במצבים של דלקות ויראליות. קפה נטול קפאין הוא אופציה טובה. כל טוב עירית

21/05/2012 | 11:56 | מאת: מירבל

מנהלי פורום הומאופתיה