כדוריי ארניקה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

07/05/2012 | 21:16 | מאת: גולדה

שלום רב אני אמורה לעבור ניתוח השתלת עצם בלסת.הומלץ לי לקחת כדוריי ארניקה לפני ואחרי הניתוח שאלתי האם יכולות להיות תופעות לוואי לכדורים אילו? האם זה יכול להיות מסוכן?האם יש התוויות נגד? מה התועלת ? וכיצד יש לקחתם? תודה מראש גולדה

שלום גולדה בהמשך כל התשובות לשאלותייך ואת גם מומנת לקרוא את המאמר הבא על ארניקה http://www.homeopatya.com/index.php?id=52 האם יכולות להיות תופעות לוואי לכדורים אילו? לא האם זה יכול להיות מסוכן? לא האם יש התוויות נגד? לא מה התועלת ? ארניקה מסייעת להחלמה ולחזרה לבריאות במהירות וכיצד יש לקחתם? ארניקה 30 C. פעם אחת לפני הניתוח וכ 3 פעמים ביום במשך יומיים שלושה, אחרי הניתוח. בהצלחה עירית

מנהלי פורום הומאופתיה