הליקובקטר

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

21/04/2012 | 08:14 | מאת: שרית

שלום רב כבר מעל חודש שאני עם קמה בבוקר עם הקאות ובמשך היום יש לי בחילות בבדיקת נשיפה שעשיתי נימצא לי חיידק בקיבה (הליקובקטר) כרגע אני כבר 3 ימים עם האנטיביוטיקה ועדיין אין שינוי במצב אני עדיין קמה עם הקאות ויש לי בחילות האם זה תקין האם צריך להחליף כדורים האם צריך לסיים טיפול כדי שזה יעבור לגמרי? הכדורים שאני שותה הם מוקסיויט קלרידקס ואומפרדקס חשוב לי לציין שאני מרסקת את הכדורים!

הי שרית זה פורום הומאופתיה. את צריכה להפנות את השאלה לפורום רפואה והכי נכון ואחראי, לרופא שמטפל בך. רפואה שלמה עירית

מנהלי פורום הומאופתיה