אינטרקציה בין תרופות

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

17/04/2012 | 17:49 | מאת: נדיה

אהלן, אני סובלת מקנדידה מערכתית ומעי דליף, ווירוס אפשטיין בר. חוץ מהטיפול בקנדידה קיבלתי 2 תרופות הומאופתיות להקל על התסמינים: r84 לאלרגיות וr88 לוירוס הבנתי שצריך לשתות 10 טיפות 3 פעמים ביום לפני אוכל. השאלה היא, האם אפשר לשלב בין שניהם למשל למהול 30 טיפות מכל אחד בבקבוק מים ולשתות במהלך היום?? או שזה יכול להכיל כמות של אלכוהול שתזין את הקנדידה?? חשוב לציין שאני בדיאטה ללא סוכר ושמרים ואלכוהול בגלל זה אני קצת חוששת.. תודה מראש :)

שלום נדיה זאת אחת מאותן שאלות שעדיף לשאול את המטפל שלך. הוא מכיר אותך ויוכל לתת תשובה אחראית. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה