נפיחות בעיניים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

10/04/2012 | 14:54 | מאת: סיגלית

אשמח לקבל השערות לפחות ממה זה נובע לא ראיתי כאן שניתנה תשובה לעניין זה . מזה כשנה הנני סובלת מנפיחות מתחת לעיניים שנראית על פניו כמו בצקת הנני בת 40 ולאחרונה גם יורדות לי דמעות ללא שליטה לסירוגין רופא עיניים נתן לי מרשם DEXEFRIN שלא פתר את הבעיה תודה !

שלום סיגלית מתנצלת על האחור בתשובה. אני לא יכולה לדעת סיבה לבעיות מבלי לראות אותך ולקבל ממך אינפורמציה. השאלה הראשונה שאת יכולה לשאול את עצמך היא, מה השתנה בחייך לפני שהבעיה התחילה. לעיתים התשובה נמצאת שם. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה