הומאופתיה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

31/03/2012 | 01:21 | מאת: איתי

שלום. פניתי להומאופתיה דרך קופת החולים...אך אני חושש שמרמים אותי בדרך מסויימת. ההומאופת לא נראה אמין ממש..הפגישה הראשונה נערכה כחצי שעה אולי 40 דקות ובה נשאלתי המון שאלות..אחרי כשבועיים קיבלתי ממנו טיפול תרופתי..אני יודע שמאחורי כל תרופה יש סיפור.. קיבלתי 2 בקבוקים כאשר הבקבוק הראשון רשום 3 מרכיבים: Belladona Hom ו Apis Hom המרכיב השלישי נמחק במקצת..אופן השימוש הוא 3 פעמים ביום כפול 10 טיפות על הלשון. על הבקבוק השני רשום : Sulphur 9c שבו אופן השימוש הוא פעם אחת ביום לפני השינה 3 טיפות רציתי לדעת מה מרכיבים אלו אומרים ולמה זה מיועד? תודה לעונים

הטיפול שניתן לך הוא הומוטוקסיקולוגיה. זאת לא הומאופתיה קלאסית. לכן הראיון קצר יותר והבקבוקים רבים יותר. קו"ח מעדיפה את זה כי זה קצר יותר מבחינת הזמן המוקצב לכל מטופל. גם ההסתכלות דומה יותר להסתכלות הרפואית ז"א טיפול ממוקד בסימפטומים ופחות הוליסטי. אם אתה רוצה טיפול הומאופתי קלאסי ציין זאת במפורש כשאתה פונה לקו"ח או (עדיף) לך להומאופת פרטי. כל טוב וחג שמח עירית

מנהלי פורום הומאופתיה