TSH וטיפול

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

21/03/2012 | 19:33 | מאת: גלית

שלום רב. במשך שנה בדקתי את רמת ה - TSH שלי והיא נעה בין גבולי ל"היפו", הכי גבוה שנמדד היה בתקופה הנוכחית 5.41 כאשר בכל המקרים ה - T4 תקין. ואין נוגדנים לבלוטה. בתקופה זו אני עוברת משבר מאוד גדול שבעיקר מתבטא בתחושות פיזיות במערכת העיכול, חרדה, דכדוך ועייפות. בנוסף אני רזיתי ולמרות מאמציי לעלות במשקל אני לא מצליחה וזה מפחיד אותי. הרופא כבר המליץ לי על אלטרוקסין מכיוון שהוא מזהה מגמה של עלייה הדרגתית בכמות ה - TSH. אני לא מוכנה לקבל את העובדה שיש לי פגם ואאלץ לקחת כדור כרוני כל חיי. רציתי לדעת מאחר ואני גרה בחו"ל ורוצה ללכת לחנות הומאופתית ששם מכינים פורמולה, אילו רכיבים הייתם ממליצים והאם אתם רואים קשר בין היפו, מערכת עיכול, פחדים וחרדות ותחושה של "חוסר קרקע מתחת לרגליים". תודה.

שלום גלית הלואי והיה כ"כ פשוט להבין אדם ולשלוח אותו לקנות את הרמדי (תרופה) המתאימה. אין ספק שבמצבך טיפול הומאופתי יכול לעזור מאד גם למצב הפיזי וגם לנפשי. הומאופתים רבים בארץ ואני בינהם, עורכים פגישות הומאופתיות באמצעות סקיפ. לשמחתי אני יכולה להעיד על הצלחות רבות בטיפולי חו"ל שלי. או אם את מוצאת הומאופתים מקומיים באזור מגוריך מומלץ לקבוע פגישה ולצאת למסע של ריפוי בפגישות פנים אל פנים. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה