נזלת אלרגית כרונית -דחוף

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

12/03/2012 | 16:02 | מאת: רויטל

שלום רב, בני לאיור כיום בן ארבע ומאז נכנס לגן לפני כשנתיים הוא מנוזל כל יום וכל היום. ביצענו בדיקת אלרגיה ולא התגלה דבר. ניסינו הרבה תרופות וכלום לא ממש עוזר. הוא סובל מנזלת מימית לעיתים גרד באף ובאזור האף לפעמים גם דמע מהעיניים ולפעמים יש לו שיעול מלווה בליחה, מה שגורם לו להקאות עקב הליחה. הדבר כמובן מפריע מאוד בניהול אורח חיים תקינים. מה ניתן לעשות והאם יש טיפול או תרופה שתעזור ותגרום לנזלת ולליחה להיעלם כלא היו??? אני מתפלא שאין תרופה יעילה לטיפול בנזלת כיום ואני כבר מיואשת כי ניסינו כבר הרבה תרופות ואני לא יודעת איך לעזור לו. מחכה לתשובה יעילה, בברכה, רויטל.

שלום רויטל יש לי ניסיון טוב מאד בטיפול במצבים האלו בילדים ובמבוגרים. סיפור אחד כזה כתבתי כאן- http://www.homeopatya.com/index.php?id=23 בהומאופתיה כל אדם הוא "סיפור" אחר ולכן יש צורך להפגש ולהכיר כל מטופל באופן אישי, גם אם הוא ילד בן 4. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה