קפסיקום

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

18/02/2012 | 00:17 | מאת: א.

שלום, יש לי דלקת במרפק כבר כמעט שנה. כל התרופות הרגילות (כדורים נוגדי דלקת וולטרן) לא עזרו. ניסיתי להשתמש במשחה רדיאן B ובפלסטרים מחממים והם עזרו לי מאוד, אך לצערי גיליתי שאני רגישה לקפסיקום שהוא חומר פעיל בשניהם. רציתי לדעת, האם ישנו תחליף הומאפטי בעל אותה פעולה כמו של הקפסיקום? תודה ושבת שלום

הטיפול ההומאופתי לא "מחליף" חומר מסוים אלא בא לרפא את הבעיה מהשורש. כדי לרפא בעיה צריך להבין את המהות שלה ואיך היא משתלבת במכלול שהוא האדם הסובל..... לכן-טיפול הומאופתי נעשה מול הומאופת שמראיין את המטופל כדי להבין את התמונה המלאה. אני מאד ממליצה על טיפול הומאופתי בעיקר לנוכח העובדה ששום טיפול אחר לא עזר. כל טוב עירית

18/02/2012 | 12:43 | מאת: א.

זה בהחלט רעיון.. יש לך המלצה על הומאופת טוב בחיפה? תודה ושבת שלום

מנהלי פורום הומאופתיה