הומאופתיה קלאסית

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

05/02/2012 | 22:46 | מאת: אלמוני

היי עירית יש לי אבנים בכליות... האומופת שלי נתן לי שני רמדי... האם זה בסדר להשתמש בשני סוגי רמדי... חשוב לצייו שזה בטיפות בוקר 3 טיפות וערב 3 טיפות...הוא התאים לי תרופות לפי אבחון של שעתיים... מכיוון שהואמפתיה זה דבר חדש שלי אני קצת חושש..מחר אני מתחיל בטיפול..אשמח לקל מימך חוות דעת...

זה לא הומאופתיה קלאסית. אבל אין מה לחשוש. תן לזה צ'אנס ותראה אם עובד בשבילך. אם תרצה להבא להחליף, אני ממליצה על הומאופתיה קלאסית. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה