קוהוש כחול -קאולופילום לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

30/01/2012 | 15:37 | מאת: עינב

האם מותר לקחת קאולופילום , קוהוש כחול לזרוז לידה (להשראת לידה) לאחר ניתוח קיסרי? ובמידה וכן - באיזה מינון? אני מבינה שתרופה הומאופטית זו מייצרת צירים טובים וחזקים, מאך לא הצלחתי להבין האם מותר לקחת אותה גם לאחר לידה קודמת בניתוח קיסרי. אשמח לתשובה. תודה

שלום עינב רמדי הומאופתית לא יכולה לזרז לידה אם זאת עדין לא התחילה. הקולופילום טוב ויעיל במהלך הלידה כדי לייצר צירים אפקטיביים. מותר לקחת גם לאחר ניתוח קיסרי אבל מאד מומלץ להתייעץ עם הומאופת! יש הומאופתים שיכולים לצייד אותך בקיט עם מספר תרופות שיסיעו לך במצבי לידה שונים. הקולופילום היא רק אחת מהרמדיס הללו. ושתהיה לך לידה טובה ומעצימה. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה