אבנים בכליות והומאופתיה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/01/2012 | 15:20 | מאת: זוהר כהן

שלום יש לי אבנים בכליות כליה ימנית קטנות וכליה שמאלית יש אחת של 1.5 ס"מ אני שוקל לעבור ריסוק אך מאד פוחד... חשוב לציין שאין לי כאבים ולעולם לא היה לי.... יש רופא אומופת שאני לא ינקוט את שמו שטוען שהוא יכול לעזור לי..ולהוציא לי את האבנים דרך אבחון של שעתיים.... ולאחר מכן מציאת תרופה מתוך 72 תרופות..האם באמת יש סיכוי או חבל לי על המאמץ וההשקעה הכספית?תודה מראש אני מתוסכל ומחכה לתשובה תודה

שלום זוהר אני לא מכירה דרך הומאופתית שבה מוצאים תרופה מתוך 72 ומבטיחים ריפוי. אולי לא הבנת בצורה מדויקת...... מאידך-אם אתה לא סובל מכאבים ומוכן לתת להומאופתיה צ'אנס לתקופה מסוימת, יש מצב שתוכל להעזר. הומאופתיה זה לא קסם, אלא תהליך של ריפוי שלוקח זמן. כמובן שיהיה כדאי לעשות צילום לאחר פרק זמן ולבדוק מה מצב האבנים ולפי זה להמשיך. וגם-אם תחליט לעבור ריסוק כדאי לפנות אח"כ להומאופת כדי שהבעיה לא תחזור. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה