הומאופתיה והרזיה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/01/2012 | 20:09 | מאת: bar

לאחרונה מוצעות טיפות הומאופטיות hcg כדיאטת הרזייה פופולארית. האם אלה באמת טיפות הומאופטיות? מה יש להומואופטיה לסייע להרזייה ולשריפת שומנים? תודה

אכן, אלה טיפות הומאופתיות שלאחרונה מטפלים בהם לצורך הרזיה. יש הומאופתים שמדווחים על הצלחות ואחרים שמתנגדים לדרך הזאת. המתנגדים טוענים שיש לטפל במכלול של האדם בצורה הוליסטית ולא בסימפטום (השמנה) שבעצם מייצג בעיות אחרות. המצדדים טוענים שזה עובד בצורה משביעת רצון ועם הצלחות לא מתווכחים..... כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה