מכר שהיה בטיפול הומאפטי ללא שינוי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

18/01/2012 | 18:25 | מאת: אמיר

שלום רב מכר שלי כבן 22 סובל כשנתיים מבלפריטיס ויובש נלווה היה אצל הומאפטית סופר בכירה קיבל עשרות רמדיס ללא כל שינוי דרסטי היתכן? אגב כשהיינו אצלה טענה שריפאה מקרה בלפריטיס תוך 3 חודשים,אם כך כיצד במשך 8 חודשים שהיה אצלה לא קרה כמעט דבר,למעט אולי פעם אחת חריגה שהיה הקלה בקושי לשעה,יש לו בבית את הרמדיס האם ניתן להשתמש בהם לאחר שנה לפחות? אגב ראיתי פה שאתם ריפוי האם זה לא קצת יומרני להגיד ריפוי על כל מחלה,במיוחד שיש מחלות כרוניות או מסובכות לטיפול גם ברפואה? הצעתי למכר שלי ללכת להומאפת אחר,האם זה מחייב אותו לעבור שוב את השיחה מהתחלה? האם הרמדיס שאצלו בבית בשקית קטנה יכולים להתקלקל?

הי אמיר סיפור הבלפריטיס שב ומטריד אותנו כל פעם מחדש בשמות שונים ובניואנסים אחרים. מה הקטע? נראה לי שזה לא בלפריטיס אלא OCD.... כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה