אשך תמיר

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

01/01/2012 | 12:53 | מאת: אשרת

שלום, בני נולד עם אשך תמיר שירד לאחר חודש לערך, כרגע הוא בן עשרה חודשים ובבדיקה שנעשתה ע"י כירורג אובחן כי יש שבר עם נוזל, ההמלצה היא לחכות חודשיים נוספים ולנתח. שאלתי היא האם הומאופיה קלאסית יכולה לעזור במקרה זה על מנת לשלול אפשרות ניתוח. תודה ויום טוב.

שלום אושרת קשה לנבא עפ"י המידע שהעברת. אני ממליצה בכל מקרה על טיפול הומאופתי שיוכל לעזור באחת משתי דרכים. 1. יוכל לתקן את המצב ולמנוע ניתוח. 2. יוכל לחזק את החולשה שקיימת אצל הילד באזור הזה, כך שלאחר הניתוח לא יהיו אירועים נוספים. באופן כללי, אני ממליצה לכל אם להיות בקשר עם הומאופת במהלך שנות חייו הראשונות של הילד. זה עוזר לייצר בריאות טובה יותר ויכול לתת מענה טבעי לבעיות שמתפתחות. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה