ארניקה 6 לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

24/12/2011 | 23:31 | מאת: רחל א.

שלום לך אני בת 74, עומדת לעבור ניתוח בעמוד השדרה. בתי שעברה ניתוח דומה, יעצה לי לקחת ארניקה 6, לפני הניתוח ולאחריו. אני רוצה לציין שאיני לוקחת כלל משככי כאבים עקב רמה קצת גבוהה של אינזימי הכבד, והרופא שלי המליץ לא להשתמש במשככים. האם טבליות הארניקה יכולות לעזור בהתגברות טובה יותר אחרי הניתוח. הניתוח יהיה בעוד שבועיים . ב8.1.12 אודה על תשובתך המהירה

שלום רחל ארניקה עוזרת מאד אחרי ניתוח! עוזרת להחלמה הפיזית של האזור המנותח ולהחלמה הכללית מהטראומה. אני ממליצה על ארניקה 30C עם ההתעוררות מהניתוח ולאחר מכן במשך 3 ימים מספר פעמים בכל יום. אפשר לקחת ארניקה בטיפות או בכדורים מתוקים למציצה לפי בחירתך. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה