דימום רקטלי ךבני החייל

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

01/08/2011 | 10:49 | מאת: ציפי

בני, לוחם בשירות סדיר סובל מדם בצואה למעלה מחודשיים. לאחר מאמצים רבים זכה לבדיקה רפואית וקולונוסקופיה, ונאמר כך: ממצאים חשודים לפרוקטיטיס. דלקת קשה עד גובה 15 ס"מ. נשלחה ביופסיה מהאלאול הטרמינלי. הצבא מבקש להוציאו לצמיתות מהצבא עם פרופיל 21 בעקבות זאת. (התגייס עם פרופיל 97 ללא כל בעיות רפואיות). אני מבקשת לדעת בדחיפות האם ניתן לטפל בדלקת שלדבריהם היא כרונית בטיפול הומאופטי. תודה מאד על התיחסותכם המהירה.

שלום ציפי במצב הנוכחי נראה לי הכי מתאים לשלב טיפול הומאופתי וקונבנציונאלי. הטיפול הרפואי הוא בבחינת עזרה ראשונה ובהמשך חשוב טיפול הומאופתי כדי שהבעיה לא תהפוך לכרונית כפי שהרופאים מנבאים. כל טוב עירית-0523915183

03/08/2011 | 15:38 | מאת: ציפי

עירית שלום תודה על תשובתך. אני גרה בקרית טבעון. האם נכון שגם את תושבת המקום? האם את יכולה לטפל בבני לאחר שנקבל ב-18/08 את התשובות מהביופסיה?

מנהלי פורום הומאופתיה