יש לי שאלה :)

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

20/06/2011 | 12:55 | מאת: נטע מילנר

אני סובלת כרונית מחרדות, ואני לקראת טסט לרשיון ואני בסדר בשיעורים אבל מיד שנכנסת לאוטו עם הטסטר אני נכנסת לחרדה מטורפת ובמקום לחשוב על הנהיגה אני נכנסת לסרטים וממש קופאת. אתם מכירים משהו טבעי (אני לא רוצה משהו תרופתי פסיכיאטרי) אבל שאני יכולה לקחת נקודתית לרגעים כאלה? זה קורה לי גם בשיחות חשובות בעבודה (לקראת פרזנטציות חשובות) ורגעים שאני באמת תחת מבחן. אני לא מצליחה להרגע לבד. ניסיתי יוגה ומדיטציה וזה קצת שיפר אבל זה כבר הטסט השלישי שנכשלתי בו וזה עסק די יקר... אם יש למישהו טיפים למשהו טבעי אני יותר מאשמח לשמוע :)

שלום חגית להומאופתיה יש תשובות טובות למצבי חרדה ולחץ, אבל אני לא יכולה להציע לך כאן באופן וירטואלי. בהומאופתיה מתאימים תרופה לאדם באופן פרטני ולכן יש צורך במפגש והכרות. דרך אחרת להתגבר על חרדות יכולה להיות באמצעות היפנוזה אבל גם זה מחייב מספר פגישות. אם יש לך עוד שאלות את יכולה לחזור אלי כאן או בטלפון-0523915183 כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה