לאפיס - ארגנטום ניטריסי

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

24/05/2011 | 09:35 | מאת: דר' י. ווסק

האם ידוע למשהו איפה נתן להשיג תרופה זו בעפרון? בתודה. נא לשלוח תרופה לEMAIL AKH

לא ברור מה אתה מבקש עירית

25/05/2011 | 09:35 | מאת: דר' י.ווסק

שנים טיפלתי את עצמי ואת חברי מהרפס של ספתיים על ידי עיפרון לאפיס ( AgNo3 (Argentum Nitricum בנוסחה לטינית. אצל ספרים היו עברונות אלה משימוש מאות שנים לעצירת דם בגילוח פנים וחומר ניקרא "אבן אש". בחוכמתו המופלאה אסר משרד הבריאות מחירת החומר בבתי מרקחת. הייתכן והיו תלונות של רופאי עור או פלסטיקאים, משום ש"אבן אש" בטוח ומועיל בהורדת יבלות ונגעים דומים וכנירא סגר על פרנסה של משהו. נושע לי שבמקומות כלשהם בארץ ניתן להשיג את העפרון כזה ואני מעוניין, משום שהישן התפרק לי ויש לי מקרא חדש של הרפס "וירוס" ספתיים.

מנהלי פורום הומאופתיה