זיכרון

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

06/04/2011 | 14:21 | מאת: ליאונורה

שלום לכולם,אני בת 55 ומזה מספר חודשים אני מרגישה שכושר הזכרון שלי אינו כמו שהיה,האמת שאני גם לא מצליחה להתרכז כמו פעם.אני לא בריאה בכלל,(סוכרת על אינסולין,דלקת פרקים,אסטמה,פיברומיאלגיה ומזה שבועיים גם רפלוקס מלווה בברונכיטיס,אני ממש מבורכת)והאמת אני גם טיפוס דאגני.רציתי לשאול האם יש משהו שיעזור לי לחזור למצב רגיל ושלא אצטרך כל הזמן לחפש דברים ולנסות להיזכר איפה שמתי.תודה על זמנכם ויום טוב.

שלום לאונורה הומאופתיה יכולה לעזור גם במצבי בריאות כרוניים להתאזן עד כמה שאפשר. טיפול הומאופתי מדויק יכול להחזיר אנרגיה, להרגיע דאגות ולשפר ריכוז. אלא מה-צריך לדבר עם הומאופת שיחה מקיפה שבה כל האינפורמציה עליך ועל מצבך תבדק לפרטים. אני מאד ממליצה לך לעשות את זה (ולא דרך קו"ח). כל טוב וחג שמח עירית

07/04/2011 | 09:47 | מאת: ליאונורה

גברת פרידמן היקרה תודה על תשובתך וחג שמח גם לך.

מנהלי פורום הומאופתיה