תרופות למושתלת כליה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

04/04/2011 | 17:41 | מאת: חניתה

האם מותר לי כמושתלת כליה להשתמש בטבליות או במשחת טראומיל? אני חושבת ששמעתי ש'היפריקום' אסור למושתלים, האם זה נכון? תודה חניתה

שלום חניתה תרופות הומאופתיות לא מכילות כל "חומר" כימי ולכן גם את יכולה להשמש בהן. אבל- צריך לעשות את זה בצורה נכונה, ע"י הומאופת מיומן ובמעקב חודשי. היפריקום בצורתו הלא הומאופתית הוא חומר ככל החומרים ולכן יש להתייחס אליו כמו לכל תרופה. טראומיל היא משחה חיצונית ואינני רואה כל מניעה בשימוש בה. חשוב להבין ששימוש במשחות (גם טראומיל)איננו בגדר -"טיפול הומאופתי" כל טוב ובריאות עירית-0523915183

מנהלי פורום הומאופתיה